Welkom op de website van PNA ServicesPNA-Services_New

PNA Services is opgericht door mensen met jaren ervaring in detailhandel, bouw, makelaardij, etcetera. Ze hebben een passie voor het tot ieders tevredenheid tot stand brengen van overeenkomsten en het samenbrengen van de juiste personen. Dit gecombineerd met hard werken, snel schakelen, eerlijkheid en duidelijkheid zorgt voor een succesvol en groeiend bedrijf. PNA Services beschikt over een groot netwerk aan professionele ZZP’ers, die zich graag aansluiten bij het bedrijf. Ook de vaste krachten werken graag bij PNA Services.
Hun wensen worden serieus genomen, ze voelen zich gezien en op hun plek. Ella, schoonmaakster in dienst bij PNA Services vertelt:

Ik werk nu een paar maanden bij PNA Services en ik vind het een fijn bedrijf. De mensen staan echt voor hun dienstverlening en werken er hard voor. Ze luisteren ook goed naar hun personeel, want laatst vertelde ik dat ik met een lastig uit te wringen mop aan het werk was en een paar dagen later kreeg ik een andere. Dat kwam beter overeen met de Arbo-eisen, zeiden ze.”

PNA Services biedt alle diensten rondom het vastgoed of uw pand aan, zowel voor de zakelijke als particuliere markt:

VvE services
Schoonmaakservice
Verhuisservice
Onderhoud en renovatie
Arbeidsbemiddeling en uitzending van professionals